Coș cumpărături
Coș cumpărături

Scenariu de securitate la incendiu

Scenariul de securitate la incendiu reprezinta acea parte a pieselor scrise ale proiectului unei constructii, instalatii sau amenajarii, care sintetizeaza regulile si masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite prin documentatiile tehnice de proiectare/executie elaborate. Prin intermediul lui sunt estimate conditiile tehnice ce trebuie asigurate si actiunile ce trebuie intreprinse in caz de incendiu pentru a fi indeplinita cerinta esentiala "securitatea la incendiu".

Scenariul de securitate la incendiu este obligatoriu in vederea obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu.
Structura scenariului de securitate la incendiu se regaseste in anexa la Metodologia de elaborare a scenariilor de securitate la incendiu, aprobata prin Ordinul nr. 129/2016 emis de ministrul administratiei si internelor.
Scenariul de incendiu se elaboreaza in mod obligatoriu pentru categoriile de constructii, instalatii si amenajari stabilite prin Hotararea Guvernului nr. 571/2016 pentru aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu. 

Pentru intocmire scenariu de securitate la incendiu sau obtinere autorizatie securitate la incendiu va rog sa contactati


Cele mai vizitate produse

Vreau să fiu sunat!