Coș cumpărături
Coș cumpărături

Cookies

Garantia produselor GSC Selvir
Toate produsele realizate si comercializate de GSC Selvir beneficiaza de garantie in depozitare si / sau utilizare ( in functie de specificul fiecarui produs), conforme cu legislatia in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor externi.

Produsele sunt noi si sunt importate atat din Comunitatea Europeana, cat si din spatiul extra-comunitar cu respectarea tuturor standardelor europene de tip EN privind sanatatea si securitatea muncii.

Produsele sunt conforme cu cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate ale Directivei Europene 89/686/CEE si satisfac prevederile HG nr. 115/2004.

Pentru fiecare factura fiscala emisa de GSC Selvir este anexat un certificat de calitate - garantie , cu mentiunea la fiecare produs in parte privind termenul de garantie atat in depozitare, cat si in utilizare.

Certificatul de calitate-garantie constituie atestarea legala a indeplinirii conditiilor de calitate de catre produsul livrat, corespunzator scopului pentru care a fost executat.

Garantia produselor in depozitare si/sau utilizare este valabila in termenul specificat in certificatul de garantie doar cu respectarea conditiilor de utilizare mentionate in instructiunile de folosire, care insotesc fiecare produs livrat de GSC Selvir.

Nerespectarea conditiilor de utilizare mentionate in instructiunile de folosire, care au condus la deteriorarea produsului duc la anularea garantiei. Factura fiscala si certificatul de calitate - garantie trebuie pastrate in mod obligatoriu.

In cazul in care la livrarea produselor se constata diferente intre factura fiscala si produsele receptionate de client, ne asumam raspunderea pentru solutionarea pe cale amiabila intr-un termen cat mai scurt, pe cheltuiala GSC Selvir.

Orice reclamatie trebuie insotita de certificatul de calitate - garantie si mentionata pe gsc.selvir@gmail.com , serviciu dedicat al GSC Selvir.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa gsc.selvir@gmail.com . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Ne asumam responsabilitatea privind garantia produselor in timpul transportului produselor la dvs., prestat de catre unul dintre partenerii nostrii: Sameday.


Pentru sugestii, va rog nu ezitati sa ne trimiteti un e-mail pe gsc.selvir@gmail.com

Cele mai vizitate produse

Vreau să fiu sunat!