Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Astfel, GSC SELVIR poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

GSC SELVIR nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul GSCOM.RO poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea,GSC SELVIR va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare. Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastra si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala. Nu aveti dreptul sa modificati, schimbati, distribuiti, vindeti sau sa transmiteti nicio informatie continuta sau copiata de pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati. Aceste reguli sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, GSC SELVIR SRL garantand, in aceste conditii, un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

 

 

MODIFICAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

GSC SELVIR SRL isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

MODALITATI DE PLATA 

 

Achizitionarea produselor de pe site-ul gscom.ro se poate achita prin OP in baza facturii proforme emisa de personalul nostru dupa preluarea comenzii sau direct cu cardul (Mastercard, Visa) prin intermediul ING Pay.

TRANSPORT SI LIVRARE

 

Produselor achizitionate de pe site-ul gscom.ro vor fi livrate prin intermediul pertenerului Sameday Curier, costul transportului este de 25 de lei fara TVA si este achitat de catre client odata cu produsele achizitionate.

Cele mai vizitate produse

Vreau să fiu sunat!