Coș cumpărături
Coș cumpărături

Servicii

Izolatii cu spuma poliuretanica



Spuma realizata din poliuretan , reprezinta un material de viitor asigurand o izolatie termica excelenta. Prin pulverizarea acesteia se creeaza un strat cu integritate mare, eliminand riscul de punti termice. In plus, stratul de spuma poliuretanica, format din celule inchise nu absoarbe deloc umezeala.

Spuma poliuretanica are o performanta mai ridicata la izolarea termica decat materialele traditionale. Acest lucru rezulta din simplu fapt ca agentul de pulverizare este un produs...
Citește mai departe

Planuri de interventie

Firma noastra intocmeste planuri de interventie in conformitate cu legislatia in vigoare prin personal autorizat si specializat. Societatile si institutiile sunt obligate sa intocmeasca plan de interventie cu persoane autorizate in conditiile legii si sa depuna la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta de pe raza punctului de lucru in vederea avizarii acestora.
Pentru oferta va rugam sa ne contactati
Citește mai departe

Sanatatea si securitatea in munca

Societatea noastra este autorizata pentru prestare servicii securitate si sanatate in munca. Agentii economici pot apela la servicii externe pentru organizarea activitatilor de prevenire si protectie in conformitate cu Legea 319/2006 si HG 1425/2006.
Avand experienta de peste 10 ani, inca de la aparitia cadrului legal in 2006 ce reglementeaza SECURITATEA SI SANATATEA IN MUNCA, firma noastra va pune la dispozitie consultanti ce va fereste de neplacerile amenzilor foarte mari precum si de eventuale...
Citește mai departe

Supraveghere video si efractie

Firma noastra este autorizata pentru proiectarea si instalarea sistemelor video de supraveghere si sistemelor antiefractie precum si alte automatizari pentru orice oferta va rog sa ne contactati
Citește mai departe

Ignifugari autorizate

Societeatea noastra este autorizata sa efectueze lucrari de ignifugare a a structurilor din lemn in conformitatea cu prevederile legale in vigoare.
Ignifugarea se realizeaza cu substante ignifuge cu agrement tehnic in conformitatea cu solicitarile Ispectoratului General de Situatii de Urgenta.
Termenul de garantie si valabilitate a unei lucrari de ignifugarea este de 5 ani in conformitatea cu prevederile legale in vigoare.
Pretul pentru lucrarile de ignifugare se calculeaza pe mentru patrat...
Citește mai departe


Verificare periodica instalatii de stingere

Societatea noastra este autorizata pentru efectuarea lucrarilor de executie si verificare periodica a instaliilor pentru limitarea si stingere a incendiilor (hidranti, sprinklere, drenchere), verificarea periodica a instalatiilor cu rol in stingerea si limitarea incendiilor este obligatorie.
Citește mai departe

Verificare stingatoare

Societatea noastra este autorizata sa efectueze lucrari de verificare, incarcare, reparatii stingatoare.
Avand o experienta de peste 15 ani in furnizarea serviciilor specializate pentru verificarea echipamentelor de interventie pentru stingerea incendiilor, GSC garanteaza efectuarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate oferind garantie pentru toate serviciile furnizate.
Detinatorii stingatoarelor pentru stingerea incendiilor sunt obligati sa efectueze verificarea cu firme...
Citește mai departe

Sisteme anti-incendiu

Firma noastra este autorizata sa efectueze lucrari de montaj si verificare-intretinere pentru sistemele si instalatii de detectie si alarmare in caz de incendiu.
Administratorii care au cladiri dotate cu astfeld e sisteme si instalatii au obligatia de a incheia contract cu o firma autorizata pentru ferificare si mentenanta permanenta.
Pentru oferta, executie/ montaj sau mentenanta autorizata va rugam sa ne contactati
Citește mai departe

Scenariu de securitate la incendiu

Scenariul de securitate la incendiu reprezinta acea parte a pieselor scrise ale proiectului unei constructii, instalatii sau amenajarii, care sintetizeaza regulile si masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite prin documentatiile tehnice de proiectare/executie elaborate. Prin intermediul lui sunt estimate conditiile tehnice ce trebuie asigurate si actiunile ce trebuie intreprinse in caz de incendiu pentru a fi indeplinita cerinta esentiala "securitatea la incendiu".
Scenariul de securitate la...
Citește mai departe

Cele mai vizitate produse

Vreau să fiu sunat!